Dagens poddavsnitt handlar om påskens drycker. Alkoholfritt öl till sillen. Det kan vara svårt med vin till asiatiska smaker men detta Rieslingvin fungerar riktigt bra till Tompas asiatiska ponzulax.. Du får också ett förslag på "trendigt" Beaujolaisvin. Sist men inte minst något som jag verkligen gillar - ett gott dessertvin. Det är pricken över i på en bra middag. Spring iväg till systemet nu och lycka till med påskmaten!
Inlagd sill ” Thai style ” Lime, koriander, röd chili, rödlök, limeblad
Alkoholfri öl:
Art/nr 1967 21.90:-
Mikkeller”drink it in the snow “
Snaps:
Art/nr 82830 229:-
OP. Andersson Björk. 500ml. 37.5%
Ponzugravad lax i hjärtsalladsblad med picklade grönsaker, shirachamajonäs och
papadums
2018 Riesling Washington State USA ” Kung Fu Girl ”
Art/nr 2690 142:-
Vårkyckling med risotto Primavera
Art/Nr 91159 169:-
2019 Beaujolais ”Terres Dorées L´Ancien ” Jean Paul Brun , Frankrike
eller
At/nr 74890 139:-
P.Lex Langhe Nebbiolo, Piemonte Italien
Mascarpone och rabarbercreme med krossad biscotti och vit choklad
Art/nr 7787 85:- 375ml
Art/nr 75505 169:- 750ml
2020 Mocato di Asti Nicole 5,5 % Michele Chiarlo, Piemonte Italien
Comments