top of page
  • Skribentens bildskontgrontgottblog

Påskbonanza

Monika och jag har träffat en vän som inspirerat oss till påskens härliga middagar. Fast jag måste ärligt säga att jag verkligen hoppas på att bli bjuden på middag, för i min handelsträdgård är dygnen för korta just nu. Och då är det verkligen svårt att skaka fram inspirerande middagar.


Så vet du vad vi gjorde? Vi träffades många gånger och spelade in många avsnitt. Så vi kommer att snacka påsk söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Men vi gör det kort och lätt, så att alla kan ta sig tid att lyssna. Det blir alltså sex stycken korta 10minuters avsnitt.


Tack och lov fick jag köpa de vackraste äggen i naturens palett av en kollega - så hos mig behövs inget mera pynt.

Ja jag skickade ut dottern i vännens skog och plockade påskris också, så lite påsk blir det allt.Men jag vet att i ett skåp i min källare finns vackra glasägg, tuppar, hönor och fjädrar. Det är bara det att jag tycker att det är rätt trist att plocka bort pyntet efteråt.....Vad tycker du? Hur mycket ska man pynta? Är det ok om jag bara pyntar med vårens blommor? Och vad ska man äta för mat?

Måste det kännas som ett litet julbord eller kan man tänka lite kreativt?Idag är det trandagen. Den har alltid uppmärksammats här - jättemycket med strumpor fulla med godis och målade fotavtryck igenom hela huset. Nu är barnen stora och jag måste erkänna att jag glömt bort denna viktiga dag för första gången. Det är ju också våffeldagen...det missade jag också, så det tänker jag ta igen en annan dag. Jag älskar nämligen våfflor med min egna drottningsylt från trädgårdens skafferi.

Nu min vänner ska jag sova...för i morron är det fullt ös i trädgården.

Godnatt! / Jenny Eskång

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page